Pedicure

Pedicure

Voeten zijn heel  erg belangrijk onderdeel van het menselijke  lichaam. “ze dragen ons de hele dag”. Jammer genoeg willen mensen ze graag verstoppen. Dit moet afgelopen zijn!
Mooie verzorgde voeten ook in de schoenen, en zomer natuurlijk in mooie open schoentjes en slippertjes met mooie gelakte teen nagels. Veel mensen verbergen kleine of grote voet problemen. Wees gerust geen 1 menselijke voet is perfect. Door de voeten regelmatig te behandelen door de pedicuren zullen problemen zo als kloven, eelt of ingroeiende teennagels verminderen of opgelost worden. Zijn er problemen die we niet kunnen of mogen behandelen zullen we u een goed advies geven en door verwijzen.

Medisch pedicure

Een medisch pedicure is een pedicure die naast de basisopleiding een kopstudie ‘medisch pedicure’ heeft doorlopen, waardoor wij alle soorten risicovoeten kunnen behandelen, waaronder die van diabetespatiënten. Wij hebben de beschikking over specialistische technieken waarmee wij de complexere voet- en nagelproblematiek kunnen behandelen. Wij als instituut zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Pedicures.


Wij zijn gediplomeerde medische pedicure’s voor uw complete medische of cosmetische voetverzorging 

  • Diabetische voet
  • Reumatische voet
  • Spastische voet
  • Verwaarloosde voet
  • Oudere voet
  • Speciale technieken

Geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Pedicure (KRP)

Tarieven pedicure:

 Basis pedicure behandeling vanaf € 26,50
Medisch pedicure behandeling vanaf € 35,00
Voor meer informatie, bel onze salon: 035 685 85 91

pedicure

Wij werken via de richtlijnen van de: A.N.K.O – Pro Voet – Anbos – NGS