Massage

Goed voor lijf en leden!

Ons eigen lichaam aanvoelen is enorm belangrijk. Alleen dan weet je of je gespannen bent of ontspannen. Door de hedendaagse drukte raken mensen elkaar nog maar weinig aan. We gebruiken enkel ons denkvermogen en handelen daarnaar. Gevoel schakelen we grotendeels uit en zo verliezen we contact met ons eigen lichaam.

Een massage is de manier om lekker te ontspannen, zowel lichamelijk als geestelijk. Bovendien maakt het ons weer bewust van ons eigen lijf. We voelen weer wat we nodig hebben. Daarom is het een aanrader voor iedereen. Effecten zijn zeer uiteenlopend op lichamelijk, geestelijk en emotioneel vlak, maar altijd helend.

Massages bevorderen de algemene gezondheid en vitaliteit. Ze zijn geschikt voor sporters voor, tijdens of na de inspanning, maar ook voor ieder ander die zich goed wil (laten) verzorgen. Wie weleens last heeft van bijvoorbeeld een stijve nek of pijnlijke schouders na een drukke werkdag heeft er baat bij. En zelfs zonder klachten is een goede massage stimulerend.
Regelmatige massages brengen en houden u op een gezonde manier in balans. U komt weer ‘in uw lijf’, nadat u veel met ‘hoofdzaken’ bezig bent geweest. Bovendien voorkomt u blessures of worden deze in een vroeg stadium opgespoord en behandeld.
Bij ons kunt u rekenen op een gedegen behandeling en advies op maat.

Tarieven Massage:

Vanaf € 26,50