Beauty

Schoonheidssalon

Maak er eens echt een verwendagje van. Bezoek ook eens onze schoonheidsspecialiste. Bij onze schoonheidsspecialiste kunt u terecht voor een van onze heerlijk ontspannende massages:

  • Ontspanningsmassage
  • Cosmetische massage

Ook verzorgen wij een heerlijke gezichtsreiniging, masker, epileren van de wenkbrauwen en nog veel meer.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsbehandeling

Tarieven Schoonheidssalon

Meditopics
Gezichtsbehandeling 40 min (Jongeren tot 18 jaar) € 35,00
Gezichtsbehandeling 45 min (Fruitzuur) € 30,00
Maria Galland
Gezichtsbehandeling 35 min € 35,00
Gezichtsbehandeling 90 min (Deluxe) € 65,00
Gezichtsbehandeling 120 min (Exclusief) € 82,50
 Treatments
Quick treatment 50 min € 52,50
Treatment 90 min € 77,50
Bio-peeling
90 min € 75,00
Kuur 3x 90 min € 200,00
Lash Volume Lifting € 45,00
Wenkbrauwen epileren vanaf € 10,00
Harsen vanaf € 15,00

Voor meer informatie, bel onze salon: 035 685 85 91

Maria Galland


logo_maria_galland_hilversum

Behoort tot het topsegment schoonheidsmerken uit Parijs Ervaar verzorging die de zinnen streelt! Of het nu gaat om gezichts- of lichaamsverzorging, zonverzorging of make-up – het verzorgingsprogramma van MARIA GALLAND PARIS maakt huidverzorging tot een zeer bijzondere ervaring. De perfectie van “schoonheidsverzorging op maat”, die – net zoals de op elkaar afgestemde verzorgingsproducten voor thuis – alleen bij schoonheidsinstituten, beautyfarms en Spa’s te vinden is.

U kunt via onze webshop uiteraard ook onze Maria Galland producten aanschaffen.

Meditopics

meditopicsSkinclinic heeft speciaal voor de jonge probleemhuid een zeer effectieve en betaalbare productlijn op de markt gebracht. Deze huidtherapeutische productlijn genaamd Meditopics is ongeparfumeerd en zonder minerale oliën.
Het kalmeert de huid en breng de natuurlijke balans terug en houd deze in een goede conditie. Uit eigen ervaring is gebleken dat de producten van Meditopics in combinatie met regelmatige korte behandelingen zullen zorgen voor een gavere huid in aanzienlijke tijd.

DÉCAAR

Algae Peeling

De combinatie van algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen.

De Algae Peeling Regimen werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Aangezien deze cellen zich in de verhoornde huidlaag bevinden, kan de DÉCAAR Algae Peeling ook gebruikt worden op de gevoelige- en couperose huid. Door afname van de verhoornde cellen wordt roodheid verminderd.

U kunt via onze webshop uiteraard ook onze DÉCAAR producten aanschaffen.

Lash Volume Lift

Met Wimperlifting van de  Lash Volume Lifting lift u uw natuurlijke wimpers. 
Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimper permanent!

Lash Volume Lifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel.  Lash Volume Lifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met  wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.