Beauty

Schoonheidssalon

Maak er eens echt een verwendagje van. Bezoek ook eens onze schoonheidsspecialiste. Bij onze schoonheidsspecialiste kunt u terecht voor een van onze heerlijk ontspannende massages:

 • Ontspanningsmassage
 • Cosmetische massage

Ook verzorgen wij een heerlijke gezichtsreiniging, masker, epileren van de wenkbrauwen en nog veel meer.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsbehandeling

Tarieven Schoonheidssalon

Meditopics
Gezichtsbehandeling 40 min (Jongeren tot 18 jaar) € 32,50
Gezichtsbehandeling 45 min (Fruitzuur) € 27,50
Maria Galland
Gezichtsbehandeling 35 min € 32,50
Gezichtsbehandeling 90 min (Deluxe) € 62,50
Gezichtsbehandeling 120 min (Exclusief) € 80,00
 Treatments
Quick treatment 50 min € 50,00
Treatment 90 min € 75,00
Bio-peeling
90 min € 72,50
Kuur 3x 90 min € 199,00
Lash Volume Lifting € 42,50
Wenkbrauwen epileren vanaf € 8,00
Harsen vanaf € 12,00

Voor meer informatie, bel onze salon: 035 685 85 91.

 

Maria Galland


logo_maria_galland_hilversum

Behoort tot het topsegment schoonheidsmerken uit Parijs Ervaar verzorging die de zinnen streelt! Of het nu gaat om gezichts- of lichaamsverzorging, zonverzorging of make-up – het verzorgingsprogramma van MARIA GALLAND PARIS maakt huidverzorging tot een zeer bijzondere ervaring. De perfectie van “schoonheidsverzorging op maat”, die – net zoals de op elkaar afgestemde verzorgingsproducten voor thuis – alleen bij schoonheidsinstituten, beautyfarms en Spa’s te vinden is.

U kunt via onze webshop uiteraard ook onze Maria Galland producten aanschaffen.

 

Meditopics

meditopicsSkinclinic heeft speciaal voor de jonge probleemhuid een zeer effectieve en betaalbare productlijn op de markt gebracht. Deze huidtherapeutische productlijn genaamd Meditopics is ongeparfumeerd en zonder minerale oliën.
Het kalmeert de huid en breng de natuurlijke balans terug en houd deze in een goede conditie. Uit eigen ervaring is gebleken dat de producten van Meditopics in combinatie met regelmatige korte behandelingen zullen zorgen voor een gavere huid in aanzienlijke tijd.

 

Neoderma

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid.’ De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten – die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt-, vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd. Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd. Naast de bekende Bio-Peeling biedt Neoderma een compleet assortiment aan, bestaande uit gezichtsbehandelingen die de huid verzorgen, herstellen en verbeteren.

De kracht van Neoderma is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren. Onze slogan is niet voor niets ‘The Essence of Natural Beauty’. Alle 9 behandelingen van Neoderma verbeteren de huid op een specifieke manier. Denk aan het verminderen van acne, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels, maar ook het verbeteren van de vochtbalans. Voor blijvend resultaat en ondersteuning is het essentieel om de Neoderma verzorgingsproducten ook thuis te gebruiken.

 

Lash Volume Lift

Met Wimperlifting van de  Lash Volume Lifting lift u uw natuurlijke wimpers. 
Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimper permanent!

Lash Volume Lifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel.  Lash Volume Lifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met  wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

Brow HD Sculpting

Brow HD Sculpting is dé actuele methode om ‘perfect brows’ te realiseren! Wenkbrauwen vormen het frame van ieders gezicht. Wij zullen deze in optimale vorm krijgen, en u zult zich op uw best uitzien. Wenkbrauw looks zijn daarnaast trendgevoelig. Met behulp van Brow HD Sculpting kunt u steeds de laatste trends volgen. Een behandeling duurt ongeveer een uur.

Met Brow HD Sculpting richten wij ons op uw natuurlijke wenkbrauwvorm maar zorgen dat de wenkbrauwen voller en perfect gestyled worden. Wij zorgen ervoor dat de wenkbrauwvorm past bij uw gezichtsvorm.

Met behulp van een sculpting mix, heldere vloeibare gels, brengen wij haarlijntjes aan op de plekken waar u extra wenkbrauwhaartjes wilt. Door het gebruik van verschillende kleuren poeders (blond, lichtbruin, bruin etc.) kunnen wij verschillende kleuren wenkbrauwen creëren, afgestemd op de wens van de klant.

De voordelen van Brow HD Sculpting zijn legio.

Allereerst biedt het natuurlijk de ultieme wenkbrauw look! Hieronder hebben we de voordelen voor u op een rij gezet:

1. Resultaat twee tot drie weken zichtbaar.

2. Wenkbrauwen die aansluiten op de gezichtsvorm zorgen voor een liftend effect en een open oogopslag.

3. De behandeling geeft een natuurlijke uitstraling.

4. Het is niet schadelijk voor de natuurlijkewenkbrauwharen.

5. Brow HD Sculpting is bestand tegen water, douchen,zweten, tranen, zwemmen en slapen.

6. Wenkbrauwen hebben nog nauwelijks verzorging nodig.

7 U kunt met de Brow HD Sculpting-behandeling aansluiten op de laatste ‘Brow trends’.

8. Klanten die weinig wenkbrauwhaar hebben, kunnen wij voorzien van vollere, perfect gestylde wenkbrauwen.

9. De producten van Perfect Brow zijn veilig en klinisch getest.

Wanneer is Brow HD Sculpting niet geschikt voor u?

 • Als u een van onderstaande aandoeningen heeft, is een behandeling af te raden:Wonden, schaafwonden of zweren in de behandelzone.
 • Infecties of huidaandoeningen zoals dermatitis of inflamed skin (soorten huidontsteking) of psoriasis.
 • Zwellingen rond de behandelzone of koortsblaasjes.
 • Hypergevoelige of zonverbrande huid.
 • Huidbehandelingen, zoals microdermabrasie of een botox-behandeling in de afgelopen zeven dagen.
 • Cliënten met alopecia
 • Cliënten met trichotillomania, (een stoornis waarbij u dwangmatig haren uittrekt ook wenkbrauw- en wimperhaar)
 • Recent haarverlies: indien dit het geval is, laat de cliënt dan eerst een doktersadvies vragen.
 • Cliënten die een chemotherapie ondergaan. (Dit mag zodra de chemotherapie afgelopen is)
 • Bij een zwangerschap raden wij een behandeling af. Mocht er een allergische reactie optreden, is het mogelijk dat de arst bepaalde medicamenten niet kan voorschrijven.
 • Latex allergie